قول وزیر کار به بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: علی‌الحساب حقوق بازنشستگان را به‌محض تأمین منابع، پرداخت می‌کنیم + ویدئو بهترین زمان شام خوردن | برای جلوگیری از افزایش وزن در این زمان شام بخورید دلایلی که شما را به خوردن برخی مواد غذایی معتاد می‌کند + راه حل‌های ترک اعتیاد مصرف غذا‌های مضر پرداخت بدهی ۱۷۹ زندانی جرایم غیر عمد در سه ماه گذشته آمار ازدواج در خراسان‌رضوی، بیش از دوبرابر آمار طلاق است | حدنگاری ۹۲ درصد از اراضی کشاورزی استان و صدور سند مالکیت برای آن‌ها محور فیروزکوه مسدود است نتایج نهایی آزمون استعدادهای درخشان هفته اول مرداد اعلام می‌شود | انتشار کلید سوالات تا ۹ تیر توضیحات وزیر کار درباره واریزی به حساب بازنشستگان کشوری و تأمین‌اجتماعی اعزام ۸۰۰ دانش‌آموز مددجو از سراسر کشور به مشهد در راستای آمادگی برای آزمون سمپاد زنگ خطر انقراض ۸۶ گونه جانوری در ایران فقر آهن باعث چه مشکلاتی در کودکان می‌شود؟ رئیس فراکسیون کارگری: متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی همین امسال انجام می‌شود عواقب و تأثیرات منفی فریادزدن بر سر کودکان توضیحات رئیس سازمان مدارس درباره انواع شهریه در مدارس غیردولتی رشد ۱۴ درصدی پرواز‌های فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد در اردیبهشت ‌۱۴۰۳ عرضه دارو از هرنوع در عطاری‌ها پیگیرد قانونی دارد
سرخط خبرها

با خوردن آش ریواس، هزار و یک جور فایده به بدنتان برسانید | معجون سلامتی در دیگ خانگی!

  • کد خبر: ۲۳۰۴۷۱
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۵
با خوردن آش ریواس، هزار و یک جور فایده به بدنتان برسانید | معجون سلامتی در دیگ خانگی!
از جمله غذا‌هایی که خانم‌های کدبانو در فصل بهار می‌پزند غذا‌هایی است که با انواع سبزی‌های کوهی تهیه می‌شوند. یکی از این سبزی‌ها ریواس است.

به گزارش شهرآرانیوز، این گیاه ترش مزه که شبیه کرفس است، منبع غنی ویتامین k به حساب می‌آید، به طوری که ۱۰۰ گرم از آن ۲۶ تا ۳۷ درصد از نیاز روزانه‌ی بدن به این ویتامین را برطرف می‌کند. ریواس را می‌توانید به روش‌های مختلف نوش جان کنید که یکی از این روش‌ها پخت آش با آن است. آش ریواس به دلیل وجود مواد مغذی، به استحکام استخوان‌ها، افزایش بینایی، محافظت از قلب، کاهش وزن، سلامت کلیه‌ها و ... کمک می‌کند. اگر مشتاق شده‌اید این آش مغذی و پرفایده را بپزید با ما همراه شوید.

آش ریواس

مواد لازم:

گوشت گوسفندی: به میزان لازم

نخود و لوبیا: ۲۰۰ گرم

ریواس خرد شده: ۵۰ گرم

جعفری خردشده: ۲۰۰ گرم

تخم گشنیز: نصف قاشق سوپ‌خوری

سیر: ۲ حبه

پیازچه: ۳ عدد

نمک و زردچوبه: به میزان لازم

تعداد نفرات: ۶ نفر

مدت زمان پخت: ۲ ساعت

روش تهیه:

۱. پیازچه، ریواس و تخم گشنیز را با کمی زردچوبه تفت دهید.

۲. گوشت خردشده را به قابلمه اضافه کرده و به‌مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه نیمه‌سرخ کنید تا رنگ گوشت تغییر کند.

۳. سیر را له کرده و داخل قابلمه بریزد و به‌مدت یک‌دقیقه تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.

۴. حبوبات و سبزی‌ها را به قابلمه اضافه و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

۵. پس از اضافه‌کردن یک پارچ آب به قابلمه، بگذارید تا آش بپزد و جابیفتد. می‌توانید آش را با نعناع، سیر و پیاز داغ تزئین و سرو کنید.

نکته: در پخت این آش می‌توانید به جای گوشت گوسفند از آب قلم یا عصاره گوشت استفاده کنید.

منبع: همشهری 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->